Cebeci İlim ve Kültüre Hizmet Derneği

‘’Bir Milletin Islahı Kötülerin İmhasıyla Değil, Yeni Yetişen Neslin Eğitim ve Terbiyesiyle Mümkündür’’

2007 yılında kurulmuş olan derneğimiz ‘’Bir Milletin Islahı Kötülerin İmhasıyla Değil, Yeni Yetişen Neslin Eğitim ve Terbiyesiyle Mümkündür’’ düsturunu kendisine yol haritası edinmiş olup, ihtiyaç sahibi talebelerin her bakımdan korunması, maddi, manevi anlamda yardımcı olunması derneğimizin temel görevidir. Hayır sahiplerinin yaptıkları yardımların ihtiyaç sahibi talebelere ulaştırılması için bir köprü olarak eğitim alanındaki her kademeden talebenin ihtiyaçlarının karşılanması, iaşe ve ibatelerinin sağlanması için çalışmaktadır.

Açıldığı günden itibaren binlerce talebeye hizmet eden derneğimiz bünyesinde faaliyet gösteren mahallerimizde 1000 in üzerinde talebeye hizmet vermiştir.

Öğrencilerimizin yeme, içme, barınma gibi tüm ihtiyaçları, yönetim kurulumuz, üyelerimiz ve hayırsever halkımız tarafından karşılanmaktadır.

Derneğimiz, her türlü kötülükten uzak, edep, ahlak, fazilet, ilim ve irfan sahibi, bayrağını seven nesiller yetiştirerek asil milletimize ve güzel memleketimize hizmet etmektedir.

Binlerce gönüllümüzden biri olarak talebelerimizin ihtiyaçlarına sizde destek olabilirsiniz.